Moda Tutkusu by Love My Body for Mika-Der

İSTANBUL - 8 ARALIK 2016

Moda Tutkusu by Love my body For Mika-Der koleksiyonu lansmanı, 8 Aralık 2016  Perşembe günü Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleşti.

Ev sahipliğini Mika-Der , Love My Body / Adil Işık Group  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık ve Moda Tutkusu Kızları  Ayşegül Afacan Köksal ve Yasemin Öğün’ün yaptığı lansmana Mika-Der Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Ercan , Mika-Der Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Arzu Sabancı ve Arzu Çebi, Genel Sekreter Elif Türkay, Sayman Mehtap Bayraktar, Yönetim Kurulu Üyeleri Beril Miskavi , Eser Bayraktar ve Mika-Der Üyelerinden Çiğdem Hitay, Banu Birkan, Çağla Bostancı, Pelin Çebi, Ece Kırmızıgül ve Nihal Ata’nın yanı sıra cemiyet , moda ve televizyon dünyasından ünlü isimler katıldı.

Lansmandan elde edilen gelir, Tekirdağ Kapaklı’da yapımı devam eden Tekirdağ Mika-Der Çocuk Destek Merkezi aktarılacak. Moda Tutkusu by Love my body for Mika-Der koleksiyonu Love my body mağazalarından ve online sitesinde satışa sunuldu. Mika-Der sweatshirt’lerinden satın alarak çocuklarımızın geleceğine siz de ışık tutabilirsiniz.