The Phantom of Opera

İSTANBUL - 17 MAYIS 2015

Zorlu & Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der) işbirliğiyle dünyanın en ünlü müzikallerinden “Phantom of the Opera” maskesi aracılığıyla Bartınlı Minik Kalplere yardım eli uzandı. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 17 Mayıs 2015 tarihine kadar sahne alan müzikalin ünlü beyaz maskesi, Türkiye’nin birbirinden değerli sanatçıları tarafından tasarlanarak 28 Nisan Salı akşamı sahiplerini buldu.

Aralarında Ahmet Güneştekin, Barış Sarıbaş, Devran Mursaloğlu, Devrim Erbil, Ergin İnan, Ertuğrul Ateş, Gülcan Karadağ, Günseli Kato, İsmail Acar, Muzaffer Akyol, Reysi Kamhi, Seçkin Pirim, Süleyman Saim Tekcan, Şahin Paksoy, Yiğit Yazıcı ve Yusuf Taktak’ın bulunduğu sanatçılar, maskeyi birbirinden farklı uygulamalarla eşsiz birer sanat eserine dönüştürdü. Zorlu’nun katkısının yanı sıra, iş ve cemiyet hayatının sanatsever ve hayırseverlerinin de desteğiyle elde edilen gelir, Bartın Mika-Der Sevgi Evleri’ne bağışlandı.